VIP Brodoremont

Pored trgovine na veliko i malo širokim asortimanom proizvoda koje nudi, VIP GROUP D.O.O od juna 2014. god. postaje  vlasnik brodogradilišta u Bačkom Monoštoru i samim tim proširuje svoju aktivnost na usluge iz obrade teških metala.

VIP Brodoremont raspolaže neophodnim kapacitetima za nesmetan rad: tri navoza za remont rečnih plovila, pokretnom halom, dizalicama za podizanje tereta, zatvorenom halom u kojoj se vrše neophodne priprema za rad na plazmorezaču, gasovodom, skladištem, betoniranim platoom, pumpama za dokovanje. 

U brodogradilištu rade iskusni kvalifikovani majstori raznih profila- neophodnih za kvalitetno obavljanje usluga koje nudimo.

Funkcionišemo kao potpuno opremljen i organizovan tim koji je spreman da izađe u susret  raznim zahtevima kupaca

Usluge koje pružamo možemo grupisati u 5 celina:

  • Remonti 
  • Usluge sečenja i savijanja
  • Usluga rada viljuškarom
  • Usluga rada autodizalicom
Pročitano 8172 puta
VIP Group

"VIP Group" vrši prodaju crne i obojene metalurgije, opreme za zavarivanje, tehničkih gasova, lična zaštitna sredstva, kao usluge i obrade teških metala: Remonti brodova, usluga rada viljuškara, usluga rada autodizalicom, usluge sečenja i savijanja i ostale usluge.

Adresa sajta www.vipgroup.rs Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Više iz ove kategorije « VIP Group doo Dokumenti »

VIP group kontakt

+ 25 444 441
Filipa Kljajića 65, 25000 Sombor, Srbija
office@vipgroup.rs

Usluge