VIP Group doo

"VIP GROUP" doo je firma osnovana 2002. godine u Somboru, sa sedištem u ulici Filipa Kljajića br. 65. Osnovana je kao društvo sa ograničenom odgovornošću koje se bavi trgovinom na veliko i malo, registrovano za spoljnotrgovinski promet i usluge u spoljnotrgovinskom prometu.

Proizvodi iz našeg asortimana su visokog kvaliteta, renomiranih domaćih i stranih proizvođača te samim tim zadovoljavaju potrebe velikog broja kupaca iz najrazličitijih proizvodnih i uslužnih grana. Proizvodi iz prodajnog programa zadovoljavaju sve propisane normative i poseduju potrebne ateste, sertifikate i uverenja.

Od juna 2014. god VIP GROUP D.O.O. Postaje vlasnik brodogradilišta u Bačkom Monoštoru i tako proširuje svoju ponudu na pružanje usluga svih vrsta koje su u okviru zavarivačke brodobravarske, strugarske i brodomonterske delatnosti, te usluge razvoza, utovara, istovara robe i podizanja tereta.

Uporedo sa razvojem industrije i proizvodnje, kako na svetskom- tako i našem tržištu, razvija se potražnja za kvalitetnim proizvodima. Naša kompanija održava korak sa standardima koje propisuje tržište.

Najveće zadovoljstvo nam je naklonost kupaca čije smo poverenje zadobili prethodnih godina i koji su ostali sa nama zbog kvaliteta usluga i proizvoda, kao i brzine snabdevanja kupaca traženim proizvodima i uslugama. 

Naša kompanija se nalazi na adresi: "VIP GROUP" doo Filipa Kljajića br. 65, 25000 Sombor.

Pročitano 9428 puta
VIP Group

"VIP Group" vrši prodaju crne i obojene metalurgije, opreme za zavarivanje, tehničkih gasova, lična zaštitna sredstva, kao usluge i obrade teških metala: Remonti brodova, usluga rada viljuškara, usluga rada autodizalicom, usluge sečenja i savijanja i ostale usluge.

Adresa sajta www.vipgroup.rs Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Više iz ove kategorije « Kontakt VIP Brodoremont »

Proizvodi

VIP group kontakt

+ 25 444 441
Filipa Kljajića 65, 25000 Sombor, Srbija
office@vipgroup.rs