Usluge remonta

U skladu sa kapacitetima brodogradilišta i osposobljenom radnom snagom, remonti i servisiranje brodova, mašina, mostova, kompi, grajfera i ostalih dodatnih delova mašina i opreme, postali su osnovna grana u okviru usluga.

Popravke - remonti brodova za rečnu plovidbu (tegljači, samohotke, gurači) dimenzija u proseku 9,30x90 kako domaćih, tako i stranih naručioca, raspoređuju se i remontuju na navozima u Brodogradilištu u Bačkom Monoštoru.

Naručioci su uglavnom firme sa domaćeg tržišta, a u toku 2014. god. ponuda i realizacija ponude se proširila i van granica naše zemlje.

 Pod remontom brodova podrazumeva se:

     * Izvlačenje na navoz (suvi dok)

     * Zamena oplate i konstrukcije

     * Popravka ili zamena uz izradu osovinskih vodova, osovina krmenih pera i drugo 

       (posedujemo strug raspona šiljaka 7500mm)

     * Stolarski radovi na objektima (patosiranje, šalovanje, izrada inventara i dr.)

     * Farbarski radovi (farbanje, rašketiranje, peskarenje)

     * Električni radovi na objektima

     * Popravka propelera sa statičkim balansiranjem

Do danas smo uspešno i kvalitetno izvršili remonte brodova za HOLCIM AGREGATE A.D. Popovac, NAPREDAK Apatin, HIDROTRANSPORT Inđija, YU AGENT Bezdan, KAZUK DOO Beograd, SPEED Beograd, FELIKS REGULACIJU Slavonski Brod, HOLCIM AGREGATE Popovac, AR GRADNJA Beograd, reparacije kompi za VOJVODINA ŠUME Sombor, reparacije mostova na regionalnim i lokalnim putevima za JP DIREKCIJA ZA IZGRADNJU, farbanje silosa za REMECO Sombor, izrada difuzora za VU PROTEINKA Sombor.

Pročitano 6446 puta
VIP Group

"VIP Group" vrši prodaju crne i obojene metalurgije, opreme za zavarivanje, tehničkih gasova, lična zaštitna sredstva, kao usluge i obrade teških metala: Remonti brodova, usluga rada viljuškara, usluga rada autodizalicom, usluge sečenja i savijanja i ostale usluge.

Adresa sajta www.vipgroup.rs Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Više iz ove kategorije Tehnički gasovi »

Proizvodi

VIP group kontakt

+ 25 444 441
Filipa Kljajića 65, 25000 Sombor, Srbija
office@vipgroup.rs

Usluge