Usluge remonta

Post by

U skladu sa kapacitetima brodogradilišta i osposobljenom radnom snagom, remonti i servisiranje brodova, mašina, mostova, kompi, grajfera i ostalih dodatnih delova mašina i opreme, postali su osnovna grana u okviru usluga.

Popravke - remonti brodova za rečnu plovidbu (tegljači, samohotke, gurači) dimenzija u proseku 9,30x90 kako domaćih, tako i stranih naručioca, raspoređuju se i remontuju na navozima u Brodogradilištu u Bačkom Monoštoru.

Pored firmi sa domaćeg tržišta,  ponuda i realizacija ponude za remont plovnih objekata se proširila i van granica naše zemlje..

 Remont obuhvata:

     * Izvlačenje na navoz (suvi dok)

     * Zamena oplate i konstrukcije

     * Popravka ili zamena uz izradu osovinskih vodova, osovina krmenih pera i drugo 

       (posedujemo strug raspona šiljaka 7500mm)

     * Stolarski radovi na objektima (patosiranje, šalovanje, izrada inventara i dr.)

     * Farbarski radovi (farbanje, rašketiranje, peskarenje)

     * Električni radovi na objektima

     * Popravka propelera sa statičkim balansiranjem

Do danas smo uspešno i kvalitetno izvršili remonte plovnih objekata za CRH AGREGATE A.D. Popovac, NAPREDAK AD  Apatin, HIDROTRANSPORT Inđija, YU AGENT Bezdan, KAZUK DOO Beograd, SPEED Beograd, FELIKS REGULACIJU Slavonski Brod, AR GRADNJA Beograd, HIDROGRADNJA Osijek, LUKA TRANZIT Osijek, DUNAVSKA PLOVIDBA DOO Vukovar, reparacije kompi za VOJVODINAŠUME Sombor, reparacije mostova na regionalnim i lokalnim putevima za JP DIREKCIJA ZA IZGRADNJU, izrada difuzora za VU PROTEINKA Sombor.

Pročitano 16343 puta
VIP Group

"VIP Group" vrši prodaju crne i obojene metalurgije, opreme za zavarivanje, tehničkih gasova, lična zaštitna sredstva, kao usluge i obrade teških metala: Remonti brodova, usluga rada viljuškara, usluga rada autodizalicom, usluge sečenja i savijanja i ostale usluge.

Adresa sajta www.vipgroup.rs Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
http://vipgroup.rs/usluge-remonta#sigProGalleriadf8c0b0ff7
Više iz ove kategorije Ostale usluge »

VIP group kontakt

+ 25 444 441
Filipa Kljajića 65, 25000 Sombor, Srbija
office@vipgroup.rs

Usluge